Genieten in je tuin!

top 10 loungebanken

Word jij ook altijd zo jaloers als je andere mensen in hun tuin zo heerlijk ziet ontspannen op een prachtige loungeset? Dat is nergens meer voor nodig, want ook jij kunt genieten van zo’n heerlijke set. Ze komen namelijk in verschillende soorten, maten en modellen en daar hangen dus ook verschillende prijskaartjes aan. Voor ieder wat wils dus zou je zeggen! Hier lees je alles over de 10 meest gewilde loungebanken.

Loungebanken | Blog Top 10 Loungebanken

1. LOUNGEBANK VAN HARDHOUT

De meest populaire loungebank is de variant die van hardhout materiaal gemaakt is. Voeg er zelf wat zachte kussens aan toe en het ontspannen kan beginnen. Belangrijk bij dit type loungeset is dat je hem ieder jaar bij moet houden door hem schoon te spoelen en te ontvetten.

2. STEIGERHOUTEN LOUNGEBANK

Een voordelige variant van een loungebank is toch zeker wel de steigerhouten loungebank. Deze is overigens redelijk makkelijk zelf in elkaar te zetten dus als je een beetje handig bent dan is dat ook nog een optie. Het voordeel van zelf maken is natuurlijk dat je hem zelf op de gewenste maat kunt maken.

Loungebanken | Blog Top 10 Loungebanken .2

3. LOUNGESET VAN PALLETS

Voor deze optie hoef je minder handig te zijn dan voor de steigerhouten loungebank, maar alsnog is enige handigheid wel gewenst. Met pallets kun je namelijk zelf gemakkelijk een loungebank maken. Op internet is voldoende informatie te vinden om je hierbij te helpen.

4. LOVESEAT TUINSET

Waar kun je nu heerlijker op loungen met jouw partner dan op een romantische loveseat met heerlijk zachte kussens? Schuif de onderdelen aan elkaar om een bed te creëren en schuif ze van elkaar af om een setting van stoelen met een soort tafeltje of poef te creëren.

Loungebanken | Blog Top 10 Loungebanken .3

5. LOUNGEBANK MET LIGGEDEELTE

Een loungebank op zich is natuurlijk al genieten. Helemaal als je er alleen gebruik van maakt want dan kun je er heerlijk uitgestrekt op liggen. Maar als je niet alleen bent wordt dat toch een stuk lastiger. Echter niet wanneer je beschikt over een loungebank met liggedeelte.

6. LOUNGEBANK VAN BAMBOE MATERIAAL

Een trend van de laatste jaren is bamboe of rotan materiaal. Gebruik van dit materiaal heeft als resultaat vaak een vrolijke Balinese sfeer in jouw tuin of op jouw balkon. Er zijn ook loungebanken beschikbaar die gemaakt zijn van bamboe materiaal en dat zijn echte eyecatchers.

Loungebanken | Blog Top 10 Loungebanken .4

7. ALUMINIUM SET

Een heerlijke lounge set van aluminium materiaal is niet alleen stevig maar geeft ook nog een stoere of industriële look. Ideaal dus als dit de stijl is waarmee jouw tuin is ingericht, want dan past dit item er helemaal bij.

8. VERSTELBARE LOUNGEBANK

Als je vaak met een wisselend gezelschap te maken hebt in jouw tuin dan is het aantrekkelijk om voor een verstelbare loungebank te gaan. Jij kunt dan zelf de onderdelen klaar zetten waar je verwacht gebruik van te maken.

Loungebanken | Blog Top 10 Loungebanken .6

9. HOEK LOUNGEBANK

Wil jij graag kunnen liggen op een grote loungebank dan is een hoek loungebank ideaal voor jou. Deze grote loungebank kun je heerlijk ontspannen en dat met meerdere personen tegelijkertijd, wel zo gezellig!

10. LOUNGEBED

Niet iedere tuin heeft er ruimte voor, maar als je er de ruimte voor hebt en wilt ontspannen als een koning(in) schrijf dan maar gauw een loungebed op je verlanglijstje. Niets lekkerder dan genieten van een zomerse dag op jouw eigen luxe loungebed. Frisse cocktail erbij en je hebt ongetwijfeld een heerlijk vakantiegevoel te pakken.

Loungebanken | Blog Top 10 Loungebanken .5
Scroll naar top