Genieten in je tuin!

Schommelbanken

Loungebanken | Schommelbanken .2

Creëer direct een andere sfeer!

Lounge schommelbanken

Voor een Lounge Schommelbank hoef je helemaal geen tuin te hebben. Natuurlijk kun je dan helemaal uitpakken met Lounge Schommelbanken, maar zelfs met weinig ruimte kun je al een Lounge Schommelbank kwijt. Wat dacht je bijvoorbeeld van op je balkon? Lounge Schommelbanken zijn er in allerlei uitvoeringen en als je wil, zou je ze zelfs zelf kunnen maken. Zo is er altijd een passende Lounge Schommelbank voor jou bij. En daar kun je heerlijk je boekje in lezen, je puzzeltje in maken of gewoon samen in wegdromen. Of juist alleen. Het is maar net wat jij wil.

In de tuin of op het balkon

Natuurlijk kun je uitgebreidere opties bekijken als je een grote tuin hebt. Bijvoorbeeld met een tweepersoons Lounge Schommelbank. Er zijn zelfs Schommelbanken waar je met twee personen op kunt liggen. Lekker schommelen en ondertussen samen een dutje doen. Met je beste vriend(in), je geliefde of gewoon met je hond. Lounge Schommelbanken om op te zitten kunnen ook al meer dan genoeg ruimte innemen, maar er zijn zeker mogelijkheden voor kleinere Schommelbanken. Neem bijvoorbeeld een loveseat formaat in plaats van een tweepersoons liggende schommelbank. Of kies voor een ander frame, dat minder ruimte inneemt.

Op je balkon wordt het wellicht lastig om een goede Lounge Schommelbank kwijt te kunnen. Maar je kunt overwegen of je misschien een Schommelbank kunt ophangen aan het balkon van je bovenburen. Net als zo’n ei-stoel, kun je een Schommelbank met plafondbevestiging vastmaken. Daarvoor moet de boel natuurlijk wel stevig genoeg zijn. Je wil niet dat je samen op de Schommelbank gaat zitten, of zelfs alleen, en dat je dan het balkon van je bovenburen op je hoofd krijgt. Dat is dus niet overal een optie, helemaal als je niets boven je balkon hebt om je Schommelbank aan te bevestigen. Dan kun je weer letten op praktischere frames die weinig ruimte innemen.

Tuinbank | Loveseats .3

Frames en materialen

Er zijn namelijk frames die vrij smal zijn en op een poot staan. Hangmatstandaarden kunnen ook zulk soort frames hebben. Die nemen op de grond weinig ruimte in en je kunt er toch iets aan ophangen. Voor mensen met weinig ruimte is zoiets een optie. Je levert daarmee vaak wel in op het materiaal. Een smal frame moet namelijk stevig genoeg zijn om Lounge Schommelbanken aan op te hangen. Dan heb je al snel te maken met metaalachtige frames. Wellicht dat zwartgekleurde of witgekleurde frames wel weer bij je tuin of balkon passen.

Heb je alle ruimte, dan kun je natuurlijk kiezen voor het materiaal dat jij wil. Er zijn bijvoorbeeld ook houten constructies. Deze zijn snel groter en dikker in hun lijnen, omdat het wel de hele schommelbank inclusief 1 of 2 personen moet kunnen houden. Veel grotere constructies hebben bijvoorbeeld aan beide zijkanten een A-frame, waartussen aan de bovenkant een balk of iets vergelijkbaars is bevestigd waar de Lounge Schommelbank aan hangt. Dit kan weer meer ruimte innemen, maar als je die ruimte hebt, kies je gemakkelijk een Lounge Schommelbank die precies bij jouw interieur past.  

Genieten in je tuin!

Schommelbanken

Loungebanken | Schommelbanken .3
Scroll naar top