Genieten in je tuin!

Loungestoelen

Loungebanken | Loungestoelen

Creëer direct een andere sfeer!

Lounge stoelen

Lounge Stoelen zijn er in allerlei soorten en maten voor iedereen. Je kunt ze binnen gebruiken, maar ook in je tuin. Lounge Stoelen zijn bijvoorbeeld heerlijk voor je kopje koffie of thee na het avondeten, maar ook om in te lezen. Of geniet van een Lounge Stoel in je tuin terwijl het zonnetje op je gezicht schijnt. Lounge Stoelen kunnen zo simpel zijn als je je maar kunt voorstellen, maar je kunt natuurlijk ook je helemaal uitleven met een Lounge Stoel die je kunt verstellen in houding bijvoorbeeld. Zo is er voor iedereen wel iets in het assortiment aan Lounge Stoelen.

Materiaal en kleur

Er is bijvoorbeeld al veel te kiezen voor Lounge Stoelen aan kleuren en materialen. Vooral materialen zijn belangrijk voor je comfort. Kies je bijvoorbeeld een Lounge Stoel met of zonder kussens? En van wat voor materiaal zijn die kussens dan? Als je kiest voor een Lounge Stoel zonder kussens, wil je dat het materiaal zelf lekker zit. Dat kan bijvoorbeeld met rotan, zolang het goed vormgegeven is. Voor het materiaal van de kussens van je Lounge Stoelen is katoen waarschijnlijk gewoon het meest comfortabel. Dat ademt en is niet vervelend voor je huid.

Of je nu de kussens moet kiezen in een kleur of de Lounge Stoelen zelf, kleur is bepalend. Er is zeker een verschil tussen een houten of een metalen Lounge Stoel, maar ook die materialen kunnen geverfd worden of verschillen. Zo ogen verschillende houtsoorten al snel verschillend. Kies dus voor iets dat past bij je interieur of bij je tuin. Misschien is een houten Lounge Stoel perfect voor in de tuin, terwijl een zwarte metalen Lounge Stoel meer past in je woonkamer of slaapkamer. Ook voor de kussens geldt dat er een hoop opties zijn. Van effen en neutrale kleuren tot aan drukke, felgekleurde printjes. Het is een kwestie van smaak wat bij jou past.

Loungebanken | Loungestoelen .2

Design en extra’s

Het design van de lounge stoelen is natuurlijk nog bepalender voor de uitstraling. Er zijn vintage-look lounge stoelen bijvoorbeeld, met twee vlakken die vrij vierkant zijn. Maar lounge stoelen kunnen ook weer heel modern zijn in de vorm van een kuipstoel. Dat kan met een kunststof design of juist met een zacht ogend kussen in de kuip waar je helemaal in kunt verdwijnen. Dat zijn al twee totaal verschillende looks, ondanks dat het in de basis hetzelfde ontwerp kan zijn. Design lounge stoelen zijn natuurlijk een echte eyecatcher in je woonkamer.

Met een lounge stoel ben je er nog niet helemaal. Hoe lekker is het als je je voeten omhoog kunt doen zonder ze op een harde tafel te hoeven leggen. Er zijn meer dan genoeg lounge stoelen met een bijpassende voetenbank te vinden. Zo kom je helemaal tot rust in je lounge stoel. En het staat ook een stuk beter dan een krukje, een bierkrat of een bijzettafel onder je voeten. Bovendien hoef je je voeten niet op tafel te leggen, waar je misschien ook je eten en drinken neer wil zetten. Maar niemand verplicht je om te gaan voor een lounge stoel met voetenbank.

Genieten in je tuin!

Loungestoelen

Loungebanken | Loungestoelen .3
Scroll naar top