Genieten in je tuin!

Loungesets

Loungebanken | Lounge Sets

Creëer direct een andere sfeer!

Loungesets

Met een Loungeset in je tuin maak je je tuin compleet. Of je nu een tuinfeestje wil geven of gewoon samen wil genieten in de tuin, een Loungeset maakt het mogelijk. Zulke sets zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo past het altijd bij je tuin. Qua design, materiaal en kleur, maar natuurlijk vooral qua formaat. Het zou zonde zijn om een te grote Loungeset aan te schaffen. Of te kiezen voor een Loungeset die zo klein is dat deze er misplaatst uitziet. Gelukkig kun je vaak je Loungeset zelf samenstellen om het perfect op je tuin aan te laten sluiten.

Romantisch knus of gezellig samen

Er zijn natuurlijk verschillende manieren om een Loungeset samen te stellen. Je kunt bijvoorbeeld op je balkon een heel knusse Loungeset nemen. In de vorm van een Loveseat bijvoorbeeld. Dat kan natuurlijk ook in je tuin. Of je tuin nu groot of klein is, een hoekje om je samen romantisch terug te trekken is hoe dan ook een knusse gedachte. Zowel tijdens een zwoele zomeravond als op een koude herfstnacht onder een deken met een kop thee of warme chocomel. Met een kleine Loungeset krijg je dit zo voor elkaar, je hoeft hem alleen nog uit te kiezen!

Een Loungeset hoeft niet altijd romantisch te zijn. Integendeel zelfs, vaak worden Loungesets ingezet om gezellig met elkaar te kunnen zijn. Met een groep vrienden of met de familie bijvoorbeeld. Dan wil je een grotere Loungeset. Eentje met een salontafel erbij misschien wel. Als je genoeg ruimte hebt, kun je kiezen voor een Loungeset in een U-vorm of met een hoek. Daar kun je echt een grote groep mensen mee kwijt. Zo kun je samen genieten van een barbecue in de tuin of van een gezellig avondje drinken.

Loungebanken | Lounge Sets .2

Materialen en kleuren

Je wil natuurlijk dat je Loungeset in de tuin past bij de rest van je tuinmeubelen. Of misschien is het juist de bedoeling dat je een nieuwe look creëert in je tuin. Daarom is het materiaal en de kleur belangrijk. Vooral het materiaal is bepalend. Hout, rotan en metaal zijn de meest voorkomende materialen. Je kunt je voorstellen dat houten Loungesets iets anders zijn. Maar ook daar kan verschil in zitten. Zo zijn er Loungesets met houten details, maar ook robuuste houten Loungesets. Dat is al heel iets anders. Rotan kan evengoed robuust zijn en is een stuk beter bestand tegen weersomstandigheden, omdat het vaak ook een beschermende coating heeft.

Metalen Loungesets zijn vaker frames. Die hebben echt kussens nodig, hoewel dat voor rotan en hout vaak ook het geval is. Een metalen Loungeset komt meestal in een zwarte of witte uitvoering. De frames worden dan geverfd. Het heeft een modernere look dan andere materialen. Omdat metalen Loungesets over het algemeen iets smaller zijn, waar rotan en hout eerder robuust is. Maar dat hoeft natuurlijk niet altijd. Bovendien kun je met de kussens van je Loungeset een heel andere look creëren.

Genieten in je tuin!

Lounge Sets

Loungebanken | Lounge Sets .2
Scroll naar top