Genieten in je tuin!

Loungebanken met voetenbank

Loungebanken | Loungebanken Met Voetenbank

Creëer direct een andere sfeer!

een middagdutje op de loungbank in de tuin

Banken zijn er niet alleen om op te kunnen zitten, maar soms ook vooral om heerlijk op te liggen of te loungen. Want eerlijk slapen doe je niet alleen ‘s nachts in bed, maar soms is zo’n klein middagdutje op de bank toch stiekem ook wel heel erg lekker. Misschien wel omdat het niet zo gebruikelijk is en dat dat het daarom juist extra lekker maakt om zo rustig aan weg te dommelen.

Maar zodra de dagen weer langer worden en zelfs in Nederland ook weer wat vaker de zon gaat schijnen is het toch ook wel heel verleidelijk om meer buiten te zijn en van het mooie weer te genieten. Ideaal als je zo’n middagdutje ook buiten zou kunnen doen dan toch? Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden om dat dutje ook daadwerkelijk buiten te kunnen doen en hier lees je er alles over.

WAAROM EEN VOETENBANK? 

Je vraagt je na het lezen van de eerste kop misschien af waarom je dan precies een voetenbank nodig hebt voor zo’n heerlijk middagdutje, dus dat gaan we direct even toelichten. Loungebanken met voetenbank, ook wel omschreven als poef, zijn er allereerst om heerlijk languit te kunnen liggen. Niet iedereen heeft namelijk genoeg ruimte in zijn tuin om er een grote loungeset met hoekbank in kwijt te kunnen. Wil je toch lekker kunnen liggen is dat echter ook helemaal niet nodig want schuif bij een kleine Loungebank gewoon een voetenbankje aan en voila daar kun jij heerlijk je voeten op plaatsen.

Loungebanken | Loungebanken Met Voetenbank .2

LOUNGEBANKEN MET VOETENBANK KOPEN

Het aanschaffen van een Loungebank met voetenbank is niet een keuze die je zomaar even maakt, doordat er vaak ook sprake is van wat hogere prijzen voor deze tuinmeubelen. Wil jij je goed voorbereiden op het kopen van een Loungebank met voetenbank zorg dan dat je je laat inspireren in woonmagazines of op Pinterest, je de afmetingen goed in je hoofd hebt en je voor jezelf een budget hebt bepaald. Op deze manier kun je al filteren welke modellen wel aan jouw eisen voldoen en welke je buiten beschouwing kunt laten.

Genieten in je tuin!

Loungebanken met voetenbank

Loungebanken | Loungebanken Met Voetenbank .3
Scroll naar top