Genieten in je tuin!

Loungebanken Tuinkussens

Loungebanken | Loungebank Tuinkussens

Creëer direct een andere sfeer!

loungebank tuinkussens

Met Loungebanken Tuinkussens maak je je tuin en comfort vooral helemaal compleet. Niets is toch lekkerder dan wegzakken in de tuin in je loungebank met heerlijke kussens. Of je nu een landelijke Loungebank hebt of juist iets heel straks en moderns. Met Loungebank Tuinkussens maak je de look compleet. Of neem verschillende Loungebank Tuinkussens en wissel van look. Bijvoorbeeld fris en zomers overdag en ’s nachts juist knus en romantisch. Een kleur alleen al kan wonderen doen. Je moet dan wel genoeg plek hebben om al die Loungebank Tuinkussens op te kunnen bergen natuurlijk.

Materiaal en kleur

Loungebanken tuinkussens zijn vaak van vergelijkbaar materiaal. Je wil waarschijnlijk ook geen leren Tuinkussens, dat zit helemaal niet prettig. Het is wel gemakkelijk droog te krijgen, maar daar zijn materialen met coatings op bedacht. Sommige Tuinkussens voor Loungebanken hebben bijvoorbeeld een speciale coating die waterafstotend is. Maar echt nodig is dat niet, je gebruikt je Loungebanken en Tuinkussens waarschijnlijk alleen zolang het droog is. Dan is een katoenen materiaal meer dan prima. Zolang het maar lekker zit, ook als je een korte broek of een rokje aanhebt en direct op de kussenstof zit.

Het materiaal is niet zo bepalend voor de uitstraling van je Loungebanken Tuinkussens. De kleur daarentegen wel. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt er een kleur Tuinkussens van. Tuinmeubelen zijn vaak eenvoudig qua kleur, bijvoorbeeld zwart, wit of houtkleurig. Daar kun je bijna alles mee combineren. Maar vergeet niet dat je Loungebanken Tuinkussens vaak in de zon liggen. Sommige kleuren verkleuren gemakkelijker dan anderen en donkere kleuren worden van de zon snel heet. Dan zit je toch een stuk minder lekker. Bedenk dus voor je een kleur kiest hoeveel zon de Tuinkussens gaan zien!

Loungebanken | Loungebank Tuinkussens .2

Kleuren en printjes

Je kunt natuurlijk voor een effen kleur Loungebanken Tuinkussens gaan. Dat geeft rust in een druk beplante tuin of staat sereen en strak met je Loungebank. Maar als je weinig begroeiing hebt of simpele tegels, dan is het misschien niet gek om een leuk printje te overwegen voor je Loungebanken Tuinkussens. Bijvoorbeeld iets met bloemen en bladeren. Daarmee kun je toch een beetje natuur geven aan je Loungebank en tuin, ook als de rest van de tuin alleen maar betegeling is bijvoorbeeld. Het kan natuurlijk ook extra natuur geven die er al wel is.

Of neem een heel ander printje. Geometrische vormen zie je bijvoorbeeld ook steeds vaker op materialen. Zo hoef je ook niet te settelen voor een bepaalde kleur. Je kunt ze met printjes heel mooi combineren. Elk klassiek printje is wel te vinden op Loungebanken Tuinkussens. Van een koekebakkersruit tot een panterprint en van bloemetjes tot aan abstracte lijnen. Zo kun je van je Loungebanken Tuinkussens ook het verlengde van je woonkamer of slaapkamer maken, bijvoorbeeld door te matchen met je bankkussens of beddengoed. Of laat de binnen- en buitenruimte juist tegen elkaar afsteken door totaal iets anders te kiezen. Het is geheel aan jou. En het is een simpele manier om een heel andere look te geven aan je tuin en loungeruimte.

Genieten in je tuin!

Loungebank Tuinkussens

Loungebanken | Loungebank Tuinkussens .3
Scroll naar top